Iedere woensdagmorgen kunnen de leden van BCC gebruik maken van de badmintonfaciliteiten in Sporthal Parijsch. Dit wordt binnen de vereniging de “woensdagochtend groep” genoemd en bestaat voor het grootste deel uit enthousiaste dames, aangevuld met enkele heren. Zij besteden deze tijd aan een gezellig potje badminton, met de nadruk op gezellig. Iedereen is welkom!
Uiteraard zijn de kinderen tijdens de vakanties ook welkom en wordt er volgens een aangepast programma gespeeld, zodat kind en ouder samen kunnen spelen. Ook 55 plussers, die jong van hart & geest zijn (en wie is dat niet!), zijn van harte welkom. Deze ochtenden worden begeleid door twee BCC-leden, Jan en Albert, die dit al bijna 20 jaar doen. Naast badminton wordt ruim aandacht geschonken aan bewegingsvaardigheden, coördinatie, lenigheid en natuurlijk ontbreekt een goede warming-up niet. Ook de sociale contacten staan hoog in het vaandel, want tijdens en na afloop bestaat de mogelijkheid om, onder het genot van een drankje, de laatste nieuwtjes uit te wisselen, en worden er regelmatig, voor de liefhebber, gezamenlijke activiteiten buiten het badmintonnen om georganiseerd, zoals filmbezoek, fietsen, lekker etentje, gezamenlijke luch enz. Hierbij is Jannie de grote animator.

Tijden: 10.15 uur tot 12.00 uur in Sporthal Parijsch.
Je kunt vrijblijvend een aantal keren (max. 3) kennis komen maken en eventueel meedoen om te zien of badminton iets voor jou is.
Sportkleding en zaalschoenen voldoen. Badminton rackets zijn in bruikleen aanwezig.

Lidmaatschap: € 32,50 per kwartaal (m.i.v. 1 januari 2015)

fietsenblusserjeu de boules